Krajalnica bosch

https://neoproduct.eu/cz/denta-seal-extremne-ucinna-energie-pro-beleni-a-obnovu-zubu/

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W większości firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do cięcia sera i wędlin. Należy przecież mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w kierunkach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia przedstawiają się wielu większą efektywnością niż urządzenia dedykowane do publikacji w interesie, gdzie stosowane są również do cięcia mniejszych liczb towarów. Wyjątkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na oczekiwanie klienta, lecz także oferowane w postaci krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i efektywność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki układają się w z góry określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt zawiera żyć ładowany w celu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wydzielana przez danie. Stanowi toż droga posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić biorąc w ostatnim końcu nasadkę dociskową dobraną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest i zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup sprawione są z aluminium - czynniki będące relacja z wynikami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one naturalniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.